Personalia

Personalia

Timo de Regt

Algemeen directeur

Sinds juli 2005 verbonden aan STAN Partners, en vanaf februari 2007 als statutair directeur. Daarvoor is hij werkzaam geweest bij Conclusion (commercieel manager Talenter) en in 1995 is hij zijn carrière in de arbeidsbemiddeling gestart bij Brunel (Multec), waarbij hij in zijn laatste functie als regiomanager heeft gefunctioneerd. Lid van ABU MKB commissie en de sociëteitcommissie van ondernemersociëteit “de Corner”.

Personalia

Robert Voorneveld

Financieel directeur

Sinds eind 2007 verantwoordelijk voor het financiële hart van het bedrijf, de afdelingen Kwaliteit en ICT vallen eveneens binnen zijn portefeuille. Zijn carrière gestart bij een lokale Rabobank in het Noord Holland, na een periode van bijna 10 jaar en verschillende functies de overstap gemaakt naar de arbeidsbemiddeling.

Personalia

Anneke Koster

Voorzitter Raad van Commissarissen

Informatie volgt z.s.m.

Personalia

Jan Zwoferink

Lid Raad van Commissarissen

Sinds januari 2011 lid van de Raad van Commissarissen van STAN Partners. Vanaf februari 2007 zelfstandig ondernemer met diverse bedrijven in professionele cosmetica en medische hulpmiddelen in Nederland en België. Daarvoor ruim 20 jaar werkzaam geweest in verschillende functies bij VSM Geneesmiddelen in Alkmaar, waarvan de laatste acht jaar als algemeen directeur.

Personalia

Mervyn Stegers

Bestuurslid STAN Partners

Sinds 2001 is hij burgemeester van de gemeente Tubbergen. Daarvoor was hij wethouder Financiën en Economische Zaken en locoburgemeester van de gemeente Den Helder. Van 1988 tot 1996 was hij werkzaam als advocaat en hij is zijn carrière gestart als leraar aan de meao in Den Helder. Daarnaast is hij sinds juni 2005 voorzitter van het Nationaal Platform Zwembaden -NRZ.