Nieuws

STAN Partners nieuwe naam

STAN Partnerships BV past haar naam aan naar STAN Partners BV. Ook het beeldmerk is vernieuwd. Belangrijkste reden voor deze naamswijziging en het aanpassen van de beeldmerkstrategie is het benadrukken van de samenwerking met de markt en de verschillende werkmaatschappijen. De nieuwe naam van de moedermaatschappij benadrukt tevens de relatie met aandeelhouder stichting arbeidsmarktstrategie Noord West Holland.

 

STAN Partners is een energieke en gezonde organisatie met de ambitie te groeien en nieuwe gebieden te activeren. Dit sluit nauw aan bij haar missie een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van ondernemers in de regio.

 

Het afgelopen jaar heeft STAN Partners laten zien, met haar gekozen strategie en het leveren van de vertrouwde dienstverlening in de markt waar ze actief is, hard te kunnen groeien. Ook dit jaar zet ze weer in op autonome groei, onder andere met gerichte investeringen in nieuwe technologie en worden overnames niet uitgesloten. Met de verwachte groei van de economie wil STAN Partners in 2015 een basis creëren om rendabele PDZ vestigingen te openen in West-Friesland en in het midden van Nederland.

Bij het toetreden tot deze nieuwe markten wordt zorgvuldig gehandeld en de cultuur en continuïteit van STAN Partners gewaarborgd.

 

STAN Partners is ervan overtuigd, met een verbindende positie, lokaal een actieve bijdrage te leveren aan de duurzame ontwikkeling van ondernemers en de regio. Binnen de grenzen van de marktgebieden wil ze herkenbaar zijn als uw arbeidsmarktspecialist.

De rol van de holding is te investeren in duurzame relaties en het beiden van passende oplossingen in het organiseren van (flexibele) arbeid. De merknamen van de werkmaatschappijen PDZ Uitzendbureau, Flexcellens, Seniorstaff en Loopbaan.nu blijven ongewijzigd.